În obţinerea unui rezultat foarte bun, editarea fotografiilor sau post-procesarea are o mare importanţă, datorită capacităţii acesteia de a schimba atât viziunea cât şi mai multe aspecte ale fotografiei.
  Fie că sunt elemente inestetice ce nu se doresc a fi în imagine, fie că sunt mici greşeli tehnice precum subexpunerea, supraexpunerea, postprocesarea le poate “rezolva”, transformând fotografia într-o imagine plăcută şi agreabilă ochiului.
  Astfel, chiar şi cea mai bună fotografie se poate îmbunătăţi sau … schimba.
  Si aici vă ajutăm noi, PhotoNXT. Realizăm post-procesare foto, editare de fotografii, şedinţe foto, modificări de imagini şi pregătire pentru print şi web. Retuşăm fotografii pentru a elimina imperfecţiunile din imagini şi edităm imaginile perfect pentru un efect vizual de impact.
  Post-Procesare: Servicii
   1) Selectare primară:
    Înseamnă procesul în care se trec în revistă toate imaginile de la un eveniment şi se selectează acelea care urmează să fie livrate/editate.
   2) Pre Procesare:
    În acest proces se ajustează individual anumiţi parametri ai imaginilor (expunerea, zgomotul, zgomotul de culoare).
   3) Procesare:
    Procesarea implică utilizarea unor procese ce au ca rezultat îmbunătăţirea imaginilor înainte de printare. Poate include conversii alb-negru, sepia, retuşarea imaginilor şi aplicarea de efecte speciale.
   4) Servicii suplimentare:
    Include crearea de albume şi galerii foto. PhotoNXT va crea albumul dumneavoastră folosind cunoştinte profesionale de artă şi grafică, fiecare pagină fiind unică şi deosebită.
Share!

Marturii

Comentarii recente

  UA-38835197-1