Cum se invata fotografia?

Aceasta este una dintre acele întrebări simple care necesită un răspuns complex. De aceea, pentru a putea defini cea mai bună manieră în care putem aborda un răspuns la această întrebare, trebuie definit sau înţeles modul sau motivul pentru care cineva “se apucă” de fotografie....
Read more

Ce este fotografia?

Cu cât mai mult mă gândesc, cu atât mai mult îmi dau seama că fotografia se reduce la un singur cuvânt: viziune. Poate fi numită şi imaginaţie, dacă pare mai uşor de “digerat”, dar totul se reduce la același lucru: capacitatea de a imagina un...
Read more

INSPIRATIE

„Care dintre fotografiile mele e preferata mea? Cea pe care o voi face maine.”

Imogen Cunningham

„Când cuvintele devin neclare, ar trebui să mă concentrez pe fotografie. Când imaginile sunt neadecvate, ar trebui să mă mulţumesc cu liniştea.”

Ansel Adams

„Cele mai bune fotografii pe care le avem se găsesc în minţile noastre. Sunt acolo, undeva, pur şi simplu…şi reprezintă arhiva noastră personală. Nimeni nu o poate atinge…nimeni nu o poate vedea.”

Massimo Conti

„Când fotografiezii oamenii color, le surprinzi hainele. Când îi fotografiezi în alb-negru, le surprinzi sufletele.”

Ted Grant

„Fotografia aduce ordine în haos.”

Ansel Adams

„Nu fotografiezi o imagine. Doar ceri, în tacere, să o împrumuţi.”

DIVERSE

Fotografiile si textele de pe acest site sunt proprietatea lui PhotoNXT. Nicio fotografie nu poate fi utilizata fara acordul scris al lui PhotoNXT.
UA-38835197-1