Tablou Canvas

Tablou Canvas PhotoNXT

Tablou Canvas – Printăm imaginea PhotoNXT … corectăm şi îmbunătăţim elementele de bază: culori, contrast, saturaţie, luminozitate; corectăm şi îmbunătăţim şi alte caracteristici ale fotografiei şi ne folosim creativitatea pentru a obţine o imagine unică.
Imaginea va fi o mică piesă de artă, o amintire preţioasă şi durabilă pentru cei dragi.
Acel moment special surprins în fotografie va fi transpus într-un cadru atractiv, unic, atemporal şi… de ce nu?… magic!

Tabloul canvas este un decor ideal pentru locuinţa sau biroul dumneavoastră, prin care puteţi crea o atmosferă deosebită; poate fi, deasemenea, un cadou inedit pentru prieteni şi familie.
Puteţi alege diferite formate moderne şi dimensiuni pentru tabloul dumneavoastră!
Tablourile pe pânză sunt realizate cu o grijă deosebită de şi atenţie la detalii.
Lucrarea constă în imprimarea unei imagini de înalte rezoluţii pe pânză canvas, pânza asemănătoare celei folosite pentru pictură, de o calitate foarte bună tratată la suprafaţa cu o compoziţie care ajută că imaginile să poată fi redate până la cele mai mici detalii.
Înrămarea se realizează pe un cadru de lemn brad tratat şi uscat (şasiu). Tehnica de înrămare este specifică lucrărilor moderne, cu pânza acoperind integral şasiul din lemn, creând o senzaţie de reală operă de artă şi nemaifiind necesară nicio altă ramă suplimentară.
Tabloul astfel creat este ambalat şi sigilat cu grijă pentru a evita orice deteriorare în timpul transportului. Livrat printr-un serviciu de curierat rapid, tabloul comandat îl primiţi gata pentru a fi atârnat pe perete, având în pachet agăţătorile necesare prinderii.
Pentru alte dimensiuni vă rugăm să ne contactaţi!

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.