Preţul şi plata

Preţul 

Toate preţurile afişate pe site-ul www.photonxt.ro sunt exprimate în RON şi conţin TVA 19%. Orice comandă plasata prin intermediul site-ului www.photonxt.ro, telefonic la numerele de pe site sau la adresa de e-mail contact@photonxt.ro, are valoare contractuală conform legislaţiei în vigoare.

Indiferent de modalitatea aleasă de către client pentru plasarea comenzii, el trebuie să fie de acord cu termenii şi condiţiile de pe site, înţelegând totodată valoarea contractuală a fiecărei comenzi efectuate.

Plata

Modalităţile de plată disponibile în acest moment sunt:

Persoane fizice & juridice:

– Plata în avans prin ordin de plată  Operatorii www.photonxt.ro vor genera factura proformă ce va fi transmisă prin e-mail. În baza acestei facturi clientul va putea face ordinul de plată. După încasarea ordinului de plată, produsele vor fi expediate. Pentru urgentarea procesului, vă rugăm să trimiteţi prin e-mail la contact@photonxt.ro dovada plăţii.

– Plata ramburs – Comanda se achită la livrare, către reprezentantul curierului. Plata ramburs nu poate fi acceptată în cazul produselor realizate la comandă.

Pretul si plata
                Pretul si plata
Top
error: Content is protected !!