Transport şi livrare

Despre Transport şi livrare

Livrarea

Coletele vor fi livrate de către firma de curierat într-un interval de 24-72 de ore de la confirmarea disponibilităţii produsului comandat de client. Având în vedere specificul produselor disponibile pe site-ul nostru, termenul final de primire a produsului comandat include şi termenul de execuţie al acestuia, estimat la 2-5 zile lucrătoare, în funcţie de complexitatea cererii sau disponibilitatea produsului predefinit.

Livrările se efectuează în zilele de Luni până Vineri (exceptând sărbătorile legale), în intervalul orar 09:30-18:30. Dacă în acest interval orar, clientul ştie că nu va putea fi prezent nimeni la adresa comunicată pentru livrare, este rugat sa indice ca adresă de livrare, adresa unde poate fi gasit în acest interval orar,  pentru a evita întârzierea livrării sau chiar nelivrarea coletului.

Dacă, în interval de 10 zile de la sosirea coletului la punctul de lucru al firmei de curierat din zona de destinaţie a clientului, curierul nu poate livra produsele din vina clientului, ori acesta nu le preia singur din depozitul firmei de curierat, contractul se consideră anulat din vina clientului, acesta fiind considerat răspunzator pentru plata cheltuielilor de transport pe ruta dus-întors.

Adresa de livrare poate fi aceeaşi cu adresa de facturare, însă aveţi opţiunea să alegeţi şi o adresă diferită pentru livrare.

În cazul în care plata se efectuează în sistem ramburs (plata se face atunci când vine curierul la domiciliu) pe langa taxele de livrare este inclusă şi taxa de ramburs, lucru evidenţiat în costul final al transportului.

Tarife

Astfel, livrarea produselor se face oriunde în Romania, iar tarifele sunt urmatoarele:

  • CURIER destinaţii naţionale – 25 RON

Eventualele sesizări legate de integritatea sau conţinutul coletelor se vor face în momentul livrării de către agentul curierului, prin menţionarea acestora pe AWB (documentul curierului ataşat de colet) sau într-un proces verbal de constatare ce se întocmeşte la faţa locului (dacă este nevoie). Orice reclamaţii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Transport gratuit peste 400 lei!

Magazinul nostru asigură livrarea gratuită dacă valoarea comenzii depăşeste 400 lei.

Observaţie! Livrarea coletelor în localităţile din afara reţelei acoperite de către firma de curierat se va face prin perceperea unei taxe suplimentare variabile in funcţie de numărul de km efectuaţi în plus de la cel mai apropiat punct de lucru al firmei de curierat, chiar dacă valoarea comezii este peste valoarea care asigură transportul gratuit.

Transport si livrare
                        Transport si livrare
Top
error: Content is protected !!